Si funksionon?

MakineShitje.com është një faqe e re reklamash me mbi 100.000 automjete të publikuara në këtë kohë.

Reklamat tona përditësohen rregullisht çdo ditë dhe vijnë nga disponueshmëria e më shumë se 2.500 shitësve, zgjedhur me kujdes, me seli në territorin italian. Këta shitës operojnë rreth 50% të disponueshmërisë së produkteve italiane, kryesisht të përdorura , si dhe automjete të regjistruara rishtazi.

Situata aktuale ekonomike italiane, e sheh një rënie të kërkesës nga konsumatorët vendas, duke rezultuar në një redukim të rëndësishëm të vlerës së automjeteve.

Kjo do të thotë se automjetet e dorës së dytë italiane janë edhe më tërheqëse për blerësit jashtë vendit, sidomos në Shqipëri.

 

Jeni një blerës privat?

Kërko automjetin e dëshiruar

Ju mund të kërkoni automjetin e dëshiruar duke përdorur një nga tiparet e kërkimit të shumta.

Kërkojë informacion për automjetin dhe për të menaxhuar negocimin

Ju mund të kontaktoni direkt shitësin italian falas dhe pa asnjë detyrim, duke përdorur formularin e kërkesës në kartën e detajeve të automjetit. Nëse ju vendosni për të blerë, kjo mënyrë do t' ju japë kursime më të mëdha, por ju duhet të organizoni së bashku me shitësin italian procedurën e importit të automjetit në Shqipëri. Shitësi italian do t' ju ofrojë zgjidhjen e sigurimit më të mirë për të garantuar qetësi gjatë blerjes dhe përdorimit të mëvonshëm të mjetit.

apo

Ju mund të kërkoni një kёshilltarё falas dhe pa detyrim për ndërmjetësim me një profesionist lokal i cili punon në eksport-import të automjeteve me Italinë. Kjo do t' ju lejojë të keni një përfaqësues lokal të gjuhës shqipe, i cili mund të menaxhoj, të sigurojë tërë praktikën me ndërmjetësim, më saktë ju përkrah në negocimin dhe importin e automjetit tuaj të ri.

Përfundojë marrëveshjen

Ngul makinën tuaj të re, me qetësin se keni zgjedhur një marrëveshje të shkëlqyer

 

Jeni një tregtar rezident në Shqipëri?

MakineShitje.com ju ofron mundësinë që të vihet në kontakt me blerësit lokale private, të cilët janë të interesuar për të blerë makinën e ardhshëme në Itali.

MakineShitje.com zgjedh importuesit shqiptarë më të mirë në mënyrë që të garantojë një shërbim të mirë për blerësit dhe optimizimin e kostove për të.

MakineShitje.com ju jep qasje të disponueshmërisë automjeteve nëpërmjet zonës së mbrojtur me fjalëkalim në mënyrë për të parë çmimin e shitjes së rezervuar tregtarëve.

Si një tregtar ju mund të regjistroheni në faqen MakineShitje.com per të përfituar menjëherë këto shërbime pa ndonjë kosto.

 

 

Kush jemi ne?

MakineShitje.com është një iniciativë e GestionaleAuto.com Srl, një software house leader në Itali në fushën e multiposting classified advertinsing nga viti 2004, fokusuar në zhvillimin e zgjidhjeve informatike inovative, multi-platformë dhe multi-channel në menaxhimin e reklamave online, sidomos në industrinë e automobilave.

MakineShitje.com është një iniciativë e GestionaleAuto.com Srl, një software house leader në Itali në fushën e multiposting classified advertinsing nga viti 2004, fokusuar në zhvillimin e zgjidhjeve informatike inovative, multi-platformë dhe multi-channel në menaxhimin e reklamave online, sidomos në industrinë e automobilave.

 

GestionaleAuto.com S.r.l.
Vendi i regjistruar: Viale Asiago 113 – 36061 Bassano del Grappa (VI) Italia
Numer biznesi: 05526340962
Kapitali social: 300.000 EUR