Kërkoni automjetin tuaj dhe zgjidhni një kategori

Marka / Modeli
Çmimi
Viti
km
Karburant / Ngjyra
Trego kërkim të avancuar
25 Automjetet gjetura
 • CITROEN DS3 1.4 HDI  €8900

  CITROEN DS3 1.4 HDI €8900

  Postuar nga: LILLO TURCHIO AUTOMOBILI SRL 1273 ditë më parë 2 pamje
  8.900 € TVSH e përfshirë

  I përdorur - 89.000 km, 01/2011, Diesel, 55kW / 75 hp, Kuqe pastel, Manuali (6 Marsh), Diesel

 • CITROEN DS3 1.6 BlueHDI 73kw So Chic EU6 FAP

  CITROEN DS3 1.6 BlueHDI 73kw So Chic EU6 FAP

  Postuar nga: Mixauto Service SRL 1318 ditë më parë 22 pamje
  9.900 € TVSH e përfshirë

  I përdorur - 24.200 km, 03/2015, Diesel, 73kW / 99 hp, Gri metallikë, Manuali, Diesel

 • CITROEN DS3 1.6 BlueHDI 73kw So Chic EU6 FAP

  CITROEN DS3 1.6 BlueHDI 73kw So Chic EU6 FAP

  Postuar nga: Mixauto Service SRL 1318 ditë më parë 9 pamje
  9.900 € TVSH e përfshirë

  I përdorur - 26.400 km, 03/2015, Diesel, 73kW / 99 hp, Gri metallikë, Manuali, Diesel

 • CITROEN DS3 1.6 THP 200 Racing EDIZIONE LIMITATA

  CITROEN DS3 1.6 THP 200 Racing EDIZIONE LIMITATA

  Postuar nga: CAMAUTO DUE 1558 ditë më parë 35 pamje
  34.900 € TVSH e përfshirë

  I përdorur - 9.467 km, 05/2011, Benzin, 149kW / 203 hp, Zezë metallikë, Manuali (6 Marsh), Benzin

 • CITROEN DS3 1.6 HDI JUST BLACK NAVI

  CITROEN DS3 1.6 HDI JUST BLACK NAVI

  Postuar nga: GRIMALDI AUTO SPA 1749 ditë më parë 0 pamje
  15.500 € TVSH e përfshirë

  I përdorur - 35.118 km, 10/2012, Diesel, 82kW / 112 hp, Zezë pastel, Manuali, Diesel