Kërkoni automjetin tuaj dhe zgjidhni një kategori

Marka / Modeli
Çmimi
Viti
km
Karburant / Ngjyra
Trego kërkim të avancuar
1 Automjetet gjetura
 • FERRARI Enzo Ferrari Enzo

  FERRARI Enzo Ferrari Enzo

  Postuar nga: FURIANI SPA 6 ditë më parë 11 pamje
  2.350.000 € TVSH e përfshirë

  I përdorur - 5.000 km, 06/2004, Benzin, 485kW / 660 hp, Kuqe pastel, Manuali, Benzin

  I mëparshëme ardhshme